Oyun Ölüm Getirdi. 2 Ölü.

Bozkır Bağyurdu (Sopran) Köyünde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iki çocuk kayalar altında kalarak yaşamlarını yitirdi.

Bozkır Bağyurdu (Sopran) Köyü’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iki çocuk kayalar altında kalarak yaşamlarını yitirdi. Sopran Köyü Boğaz Mevkiinde aileleri ile birlikte piknik yapan 9 yaşındaki Mustafa Gök, 8 yaşındaki Emre Toksöz, 12 yaşındaki Ramazan Aktaş ve kardeşi 9 yaşındaki Hüseyin Aktaş piknik alanındaki büyük çeşmenin üzerine çıkarak oyun oynamaya başladı.
İkisi kardeş 4 arkadaşın oyun oynadıkları sırada çeşme’nin üzerinde bulunan dev kaya parçası bir anda çocukların üzerine düştü. Büyük bir gürültü ile devrilen kaya parçasının altında kalan çocuklara ilk müdahaleyi piknik alanında bulunan aileleri yaptı. Ancak kayaların altında kalan 9 yaşındaki Hüseyin Aktaş ile 8 yaşındaki Emre Toksöz ailelerinin gözleri önünde feci şekilde hayatlarını kaybetti.
Aynı olayda ağır yaralanan Mustafa Gök ile Ramazan Aktaş olay yerine gelen ambulans ile Bozkır Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan iki arkadaş daha sonra Konya’da çeşitli hastanelere sevk edildi.

FİLİZ KILINÇEL MERHABA/BOZKIR

Yorumlar

  1. Allah sabır versin.. Bozkır olarak başımız sağolsun..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder