Ayyıldız'dan Teşekkür


03 Haziran 2012 Pazar Günü İstanbul’da her sene geleneksel bir şekilde düzenlenen “İstanbul Bozkırlılar Pikniği” geçtiğimizin senelerin çok üzerinde bir katılım ile rekor kırdı.

İstanbul Arnavutköt, Tayakadın Kesebir mesire alanında gerçekleştirilen pikniğe Bozkırlılar Derneğine üye olan bütün Köy ve kasaba derneklerimizin yanı sıra, Dünyaca ünlü Kalp Cerrahı Prof Dr. Mustafa ÖZ, Prof Dr. Mehmet BABAOĞLU, Eski İstanbul Belediye Başkanı Ali Müfit GÜRTUNA, Ali Talip ÖZDEMİR, Lütfi KİBİRLİOĞLU, Bozkır Belediye Başkanı Mustafa UYAR, Konsiad Bşk. Abdullah BAŞCI, Konyalılar Vakfı Başkanı Oktay Bey ve çok sayıda Bozkırlı hemşerimiz katılımı ile bu sene gerçekleştirilen Bozkırlılar Pikniği geçtiğimiz senelerden çok daha fazla katılım ile rekor kırdı.


İstanbul Bozkırlılar Derneği Başkanı Ahmet Ayyıldız gerçekleştirilen piknik hakkında şunları söyledi; “ Bildiğiniz üzere bizler Bozkırlılar Derneği olarak bu organizasyonu her sene gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyette bizlere yardımcı olan başta tüm köy ve kasaba derneklerimize ve bizleri orada yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu seneki pikniğimize katılımın çok fazla olması sebebi ile rekor kırdık.” Şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen piknik’te katılımcılara ikram edilen pilav’ı Genç Balıklavalılar Dernek Başkanı ve Emek Pastaneleri sahibi hemşerimiz Uğur ELİBOL tarafından verildi. 2012 - 2013 Bozkır beyi ise Akkise kasabasından Muhammed GEDİK 22.000 Tl’ ye oldu.




Yorumlar