Koltukları Devraldılar

İlçemizde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık koltuğuna Cumhuriyet İlköğretim Okulu sekizinci sınıf öğrencisi Kürşat KOÇAK oturdu.
İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK Kürşat'ı okul müdürü Muammer KOÇAK ve İngilizce öğretmeni Atile PAŞA ile ziyaret eden Kürşat, makama oturduktan sonra kurum amirleriyle görüşmeler yaptı.
Kürşat, ilçe milli eğitime bağlı okullardaki kırtasiye eksiklerinin biran evvel tamamlanmasını istedi.
Kaymakam ÖZGÖDEK, öğrencilere Kaymakamlık mesleği ile iyi bir yöneticinin nasıl olması gerektiği hususlarında bilgi verdi.
Kaymakam ÖZGÖDEK, görüşmenin ardından Cumhuriyet ilköğretim Okulu öğrencisi Kürşat KOÇAK’a hediye verdi.
Diğer yandan İlçe milli eğitim müdürü makamına ise Vali Kemal Katıtaş ilköğretim altıncı sınıf öğrencisi Elif CEYLAN oturdu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okulu öğrencilerinden Melike yavuzer Belediye Başkanlık makamına oturdu.Küçük Başkan gördüğü İlçenin eksiklerini aşağıdaki gibi sıraladı.

Yolların çok bozuk olduğu. Geri dönüşüm kutularının yapılması. Bilişi Teknolojileri ve Sportif faaliyetler. Mahallelerin temizliği için halkı teşvik etme ve bu konuda eğitimler. Halkın rahat yürüyüş yapma yerleri. Sosyal faaliyetlerin artması. Hayvan barınakları. Seyyar satıcıların düzensizliği. Başkan Melike YAVUZER’e sorunlarla ilgili açıklama yapan belediye başkanı Mustafa UYAR şunları söyledi;
Önümüzdeki yaz döneminde İlçemizin tamamında altyapı çalışmaları yapılacağından dolayı yoların bakımı veya yenilemesi yapılamamaktadır, her türlü aktiviteye ve çalışmalara destek verip elimizden geldiği kadar yardımcı olmaktayız, her gün bu sokak veya cadde temizliği yapılmaktadır, hayvan barınağımız vardır ama çalıştırmak için gerekli ekip ve tesisimiz bulunmaktadır, seyyar satıcılar konusuda pazarımız haftada 1 gün olduğu için çok kalabalık ve çok fazla yerimiz bulunmamakta diyerek Başkan Melike YAVUZER'e bilgilendirdi.

Yorumlar