Has Parti Konya Milletvekili Adayları Cuma Pazarında Halkla Buluştu.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Cuma pazarında halkla bir araya gelen Has Parti Milletvekili Adayları Veli TOLU ve Yavuz SÖZER ile beraberindeki Bozkır Has Parti ilçe başkanı Ahmet AKMAN, Meram ilçe başkan Yardımcıları 12 Haziran seçimleri için halktan destek istediler.

Has Parti Milletvekili adayları Veli TOLU ve Yavuz SÖZER Gazetemize gelerek projelerinden ve çıkmış oldukları bu yolda nasıl bir çizgi izleyeceklerini belirttiler.

Veli TOLU sözlerinde; “1 Kasım 2010’da kurulan Has Partimiz tüm Konya ve İlçelerinde teşkilatlarını büyük bir ölçüde tamamlamıştır. 12 Haziran da girilecek seçime girmeye hak kazanmıştır. Ülkemizin CHP, MHP ve AKP’den ibaret olmadığını halkımıza bu partilere alternatif olarak HAS partimizin olduğunu anlatıyoruz. Seçim çalışmalarına çok hızlı bir şekilde başladık esnaf ziyaretleri, pazarlar ve çeşitli resmi kurum ile kuruluşları ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile de Bozkır’a esnafa ve Pazar yerine ziyarete geldik. Bizle inanıyoruz ki 13 Haziran sabahı medeniyet güneşi tüm Konya ve Ülkemizin üzerine doğacaktır. Bizler buna canı gönülden inanıyoruz.” Dedi.

Son olarak konuşan diğer milletvekili adayı Yavuz SÖZER ise “ İnşallah önümüzdeki 40 günü dolu dolu geçirip, zannediyorum hiç kimsenin beklemediği bir oy oranı ile sandıktan çıkacağız. Önümüzde ki dönemde ise siyasetin merkezi haline geleceğiz. Ülkemiz geçmişte çok çekti, sağcısıydı, solcusuydu vs. Ama HAS parti çok ılımlı bir parti. HAS parti her şeyi konuşarak çözmenin derdindedir. Şimdiki parti başkanları her şeyi söz kavgası yaparak çözmeye çalışıyorlar. Bunun Türkiye ye hiçbir kazan ve getirisi olmaz, onun yerine daha aklı selim, konuşabilen, dinleyebilen, yanlış yaptığı zaman yanlışından vazgeçebilen yanlışı gördüğü zaman uyarabilen bir siyaset anlayışının Türkiye de olması lazım, böylelikle insanlarımız mantıklı düşünebilsin.

Tabi Has partide reform seviyesinde çalışmalarımız var, örneğin ekonomik model baştan aşağı yenileniyor, esnafımızın üzerindeki vergi yükü tamamen  kaldırılıyor. Şu anda faizde vergi alınmıyor. Faiz gelirinden ve lüks tüketimden vergi alınacak. Bu adaletsizliği ortadan kaldırmak gerekiyor ve kaldıracağız. Asgari ücretin üzerindeki vergiler kaldırılacak. Askerlik 3 aya indirilecek. Sadece temel eğitim alacak. Fakir ailelerin çocukları askere gittiği zaman ise 3 aylık askeri ücret karşılığında faizsiz kredi alabilecek. Askere gittiği zaman işinden de olmayacak.” Şeklinde konuştu.

Son olarak toplu şekilde fotoğraf çektiren HAS parti milletvekili adayları ve beraberindekiler ilçemizden ayrıldılar. 

Yorumlar