Önemli Olan Kız Çocuklarımız




Geçtiğimiz hafta ilçemize yaptırdığı öğrenci yurdunu gezmeye gelen dünyaca ünlü hemşerimiz Mustafa ÖZ’ün eşi Suna ÖZ yaptırmış oldukları yurt hakkındaki duygularını gazetemizin yazı işleri müdürü Yılmaz KATUK ile paylaştı.

Suna hanım sözlerinde;  “Yurt yapımı için eşim (Mustafa ÖZ) ile bu kararı aldık. Çok uzun bir süre düşündük. Aceba ne yapabiliriz nasıl hemşerilerimize faydalı bir şeyler yapabiliriz diye. Bozkır’ı çok seviyoruz. Eşim Amerika da  bile ameliyat yaparken Bozkır türküleri dinlerdi ve söylerdi.  Birgün  bir yurt yaptırırsak  öğrencilerimize çok faydalı olabiliriz özellikle kız öğrencilerimize faydalı olabilir diye düşündük ve karar aldık. Belediye başkanımız bu işte bize çok yardımcı oldu sağolsun. Aynı zamanda eşim Mustafa ÖZ’ünde yiğeni olur.

Bozkır’ı bu gelişimde çok gelişmiş gördüm. Hastanemiz yapılıyor. Yurt inşaatı devam ediyor Bozkırımızın da büyük bir eksiği böylece tamamlanmış oldu.” Dedi.

Gazetemiz yazı işleri müdürü Yılmaz KATUK’un bölge cografyasında yaşayan çocuklarımızın okumaktan başka çareleri olmadığını hatırlatması üzerine, Suna hanım “çok doğru okumaktan başka çareleri olmadığını, okumanın kendileri için dünyaya açılan pencere olduğunun altını çizen Suna hanım Bozkır insanını çok sevdiğini ve bu insanların her şeye layık olduklarını belirtti.

Yorumlar

  1. Palmiye yayınları olarak gazeteci, yazar, şair arkadaşlarımıza bir imkân sunuyoruz. Destekli yayıncılık kapsamında yazılarınızı kitaba dönüştürebiliriz. Siz yazın biz basalım yayınlayalım. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.
    İletişim bilgilerimiz:
    bilgi@palmiyeyayinlari.com
    https://www.facebook.com/palmiyeyayinlari
    Tel: 0555 2915061-0539 3602045


    YanıtlaSil

Yorum Gönder