Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı Seçim Maratonu Başladı.

Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Bozkır Ziraat Odası üye listelerinin yayınlanması ile Seçim çalışmaları hız kazandı.

12.11.2010 Cuma günü Hazırlanan askı listelerinin Kaymakamlık makamı tarafından Mahalle ve Köy Muhtarlıklarına teslimi ile birlikte seçim faaliyetleri hız kazandı.

Hazırlanan listede Bozkır Ziraat Odasına üye olan kişilerin Mahalle ve Köy bilgileri bulunmaktadır. Askı Listeleri Muhtarlara teslim edildikten sonra 15 günlük yasal süre sonunda askıdan indirilecektir.

Şuan itibariyle kesin olmamakla beraber 4-5 kişi Ziraat Odası Başkan adayı olduğunu açıklamıştır. İlerleyen günlerde bu adayların bilgileri göndermeleri halinde web sitemiz üzerinde sizlerle paylaşacağız. Başkanlık seçimlerinde tüm adaylarımıza Sırıstat Haber Merkezi olarak şimdiden başarılar dileriz.

Bozkır Ziraat Odası Başkanlık seçimleri şu şekilde gerçekleştirilecektir.  İlk Önce 64 Adet Muhtarlıktan 05.12.2010 Pazar günü 64 Asil Delege ve 64 yedek delege seçilecek ve bu seçilen delegeler Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Başkanlık Seçiminde Meclis ve Yönetim Kurulu üyelikleri oluşturacaktır.
Ziraat odasına Başkan adayı olan kişilerin ilk önce delege olarak seçilmeleri daha sonrada şubat ayında yapılacak seçimlerde başkanlığı kazanması gerekmektedir.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN

Yorumlar