Bozkir.Net Web Sitemiz Yeni Yüzüyle Merhaba Dedi.

Bozkır’ın ilk web sitesi olan ve kapsamlı yayınları ve Bozkır’a yönelik araştırmaların yer aldığı web sitesi uzunca bir aradan sonra tekrardan Bozkır’ımıza merhaba dedi. Bozkır Gündem Gazetesi olarak web sitemize tekrardan hoş geldiniz diyoruz ve yayın hayatında başarılar diliyoruz.

Bozkir.Net Yönetiminin yapmış olduğu açıklama. 

Geçtiğimiz yaz aylarında sitemiz talihsiz bir şekilde çeşitli saldırılara maruz kalmıştık. Tam saldırılardan kurtulduk derken kullandığımız yazılımla ilgili sorunlar baş göstermişti. Önce forum bölümüzü kapatmak zorunda kaldık. Daha sonra da yenilemek amacıyla sitemizin tüm servislerini durdurduk.
Ve bugün yenilenen sitemizle tekrar sizlerle birlikteyiz. Kısaca yaptığımız çalışmalardan bahsedecek olursak;
Forum
Eski sitemizde yer alan forum bölümünü yeni sitemize dahil etmedik. Eski bilgilere ulaşmak isterseniz http://arsiv.bozkir.net adresinden eski forumumuza ulaşabilirsiniz. Yeni forum modülümüzü sizlerin kolayca kullanabileceği sadelikte hazırladık.
Üyelik
Eski üyelik bilgilerini kaldırdık. Sitemizi tam anlamıyla kullanmak isterseniz yeniden üye olmanız gerekiyor.  Dilerseniz mevcut Facebook hesabınız ile kolayca sitemize üye olabilirsiniz.
Bağlantılar
Bozkır Sitelerini tanıttığımız sayfamızda yenilendi. Bozkır'la alakalı bulabildiğimiz siteleleri elimizden geldiğince eklemeye çalıştık. Sitemizde yer almasını düşündüğünüz internet siteleri varsa eklenmesi için istek gönderebilirsiniz.
Kasaba - Köy Sayfaları
Bozkır Kasaba ve köyleri  hakkında bilgilerin yer aldığı sayfalarımızda içerik olarak çok fazla güncelleme yapamadık. Elinizde kasaba veya köyünüzle ilgili bilgiler varsa sayfaların altında bulunan bağlantıdan sayfayı düzenleyerek istek gönderebilirsiniz.
Bu ana başlıklar haricinde ufak tefek değişikliler görebilirsiniz. Herhangi bir hatayla karşılaşırsanız veya bizlere ileteceğiniz mesajlarınız varsa
İletişim sayfamızdan bizlerle temasa geçebilirsiniz.

Sitemize üye olmak istiyorsanız
buradan devam edebilirsiniz.
Güncelleme : Site yönetencilerimizden Ali Ulvi Ülker'in sitemizin yeniden açılışı için yazdığı
Yeniden Merhaba isimli köşe yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar