KGC yönetiminden Arslan'a ziyaret



Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar ve Yönetim Kurulu üyeleri Yasin Duysak,  Mustafa Güden, Mehmet Ali Köseoğlu, Hüseyin Topbaş, Ali Sait Öge, Dursun Seyis, Mehmet Kayhan ve İbrahim Büyükeken, Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi seçilen Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi seçimlerini bizzat takip ettiklerini, Konya'dan bir temsilcinin yeniden seçilmesinin
kendilerini onurlandırdığını söyledi. Oy veren ve vermeyenleri kucaklayacaklarını, kendilerine yakışanın da bu olacağını dile getiren Alemdar, BİK Temsilcisi Mustafa Arslan'ı başarısından dolayı tebrik etti.
Kutlama ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Anadolu Basın İlan Kurumu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan da, bu başarının yalnızca kendisine ait olmadığını, bu başarının kar kış demeden kendisini yalnız bırakmayan ve tüm Türkiye'yi karış gezen gezen yol arkadaşlarının da başarısı olduğunu aktardı. Bugün gelinen noktanın Anadolu basının başarısı olduğunu, bugüne kadar barışı bırakmadıklarını, seçimlerden sonrada bu anlayışla hareket edeceklerini ifade eden Arslan, cumartesi günü Ankara'da yapılan seçimlerde önemli bir sorumluluk üstlendiklerini, bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele edeceklerini vurguladı.
Arslan, kendisine oy vermeyenlere karşı kin gütmediğini, kucaklayıcı olduğunu, kindar değil dindar bir anlayışla hareket ettiğini belirterek, “Dindarlığın gereği neyse ona yakın, kindarlığın gereği neyse ona uzağız. Konya örnek olacak bir birlikteliğe sahipti. Ancak birkaç kişi bu birlikteliği bozmak için elinden geçeni yaptı. Ayrıca bugüne kadar sessiz kaldıysak dilimiz ya da kalemimiz olmadığı için değil, kin gütmediğimiz, birliğin bozulmasını istemediğimiz içindir” dedi.
Arslan, dağınık görüntüden kimsenin endişe duymamasını, feraset sahibi insanların da bulunduğunu ve bu dağınıklıktan yararlanmak isteyenlerin de bu amaçlarına ulaşamayacaklarının altını çizdi. Arslan son olarak, herkese muhabbet kanatlarını uzattıklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar