BOZKIR DEMOKRAT PARTİ İLÇE BAŞKANI ALİ KÖSE!den DEVLET ve APO MÜZAKERE, sine TEPKİ



Köse, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ İmralı cezaevinde yatan çoluk çocuk asker polis sivil vatandaşlarımızı katleden BEBEK KATİLİ Abdullah ÖCALAN ile Barış, Kürtçülük, Silah bırakma gibi bahaneler sebepler göstererek muhatap olup şımartarak ÖCALAN ve P.K.K,ile MÜZAKEREE Yaparak daha, da güçlendirmiştir.
T.B.M.M, inde Öcalan ve P.K.K,yı temsil eden Bağımsız Milletvekili Ahmet TÜRK ve B.D.P,si Milletvekili ile İMRALI CEZAEVİN, de bulunan APO, yu ziyaret etmişlerdir. Bu CANİLERİ Haburda çiçeklerle karşıladılar ne oldu? Ne değişti soruyorum? Açılım dediler bu çapulcular ne anladı? Ne, mi anladılar canlı kalkanlarla ağır silahlar askeri karakolları ve emniyeti basıp kana bulayıp ŞEHİT ETMEDİLERMİ?
 Köse şöyle devam etti Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN halen açılım Kürt meselesi barış silah bıraktırmadan bahis ediyor.
Bir taraftan Mecliste bulunan ana muhalefet partisi C.H.P,de iktidar partisi A.K.P,ye KREDİ AÇARIZ DİYOR, destekliyor.
Köse ikditar, a hiç düşünmüyor musunuz o kadar şehit verdik onlara bu kadar tavizler veriyorsunuz şehitlerin kemikleri sızlatıyorsunuz şehit ailelerin ciğerleri yanıyor Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlet asil bir millet onlar kimde dört çapulcu kendini bilmeyen vatan haini insanlıktan çıkmış olan canilerle MÜZAKEREE VE PAZARLIK YAPILIYOR
 Yandan, da siyaset olarak P.K.K,nın uzantılarıyla görüşmeyiz diyerek diğer taraftan, da bölücü başıyla bir müzakere sürecini gördüğü OSLO görüşmeleriyle, de bir takım taahhütlerin altına girdiği ortadır.
Medyaya, da çatan köse maalesef bölücü başının gündemi ESİR aldığı idare ettirir duruma getirildiği ortadadır dedi.
Köse, TÜRKİYE,de 2012 yılında 161 ŞEHİT VERDİKLERİNİ,de dile getirdi.
KÖSE cenabı hak Türk milletini korusun dedi.
Bu vatan bölünemez kimsenin, de bölmeye gücü yetmeyecektir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ayrıca 1946 yılında kurulan SÖZ MİLLETİNDİR diyen DEMOKRASİ ABİDESİ D.P. Kuruluşunun 67 yılı herkese ve partimize kutlu olsun.08.01.2013
D.P İlçe Başkanı
Ali KÖSE

Yorumlar