''Hedefimiz 31 ilçeyi de kazanmak''



AK Parti İl Teşkilatı tarafından organize edilen İlçe Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Teşkilatların durumunun değerlendirildiği toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun; “2014 Belediye Seçimleri’nde başbakanımızın da istediği 31 ilçeyi kazanacak biçimde bir çalışma ortaya koyacağız” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İlçe Başkanları Toplantısı, AK Parti İl Başkanlığı binasında yapıldı. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun başkanlığındaki toplantıya AK Parti Konya İl Yürütme Kurulu Üyeleri, 31 ilçe başkanları ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda il, ilçe ve belde teşkilatlarının çalışmaları, üyelik durumları, sandık kurullarının oluşturulması, Büyükşehir Yasası ve 29. İlçe Danışma Meclisleri ile gündemdeki konular ele alındı.
Sorgun; “Partimize ve ülkemize borcumuz var”
İlçe başkanlarına hitap eden İl Başkanı Ahmet Sorgun, toplantının başında ilçe ve belde yönetimlerinin teşkilat çalışmalarında gösterdiği çaba ve başarıdan dolayı tüm ilçe ve belde teşkilat mensuplarını tebrik etti. Büyükşehir Yasası’nın kabulü ile önemli ve yoğun bir çalışma dönemine geçtiklerini kaydeden Başkan Sorgun şunları söyledi; “Bugün bu toplantımızda başta teşkilat çalışmalarımız olmak üzere 29. Dönem İlçe Danışma Meclisleri’nin takvimini ve içeriğini; üyelik son durumlarını, sandık kurullarını ve ilçelerimizin taleplerini konuşacağız. Bunun yanı sıra İl Teşkilatımızın koordinesinde ve ilçe teşkilatlarımızın organizesiyle yeni Büyükşehir Belediyeleri Yasası’nı anlatan toplantılarına başladık. Söz konusu toplantıların ilkini de önceki gün Çumra’da yaptık. Bu toplantılarımız tüm ilçelerimizde yapılacak. Tüm teşkilatlar olarak üstlendiğimiz görevin sorumluluğunun bilincinde olmalı ve buna göre hareket etmeliyiz. Çünkü hem partimizin hem ilçemizin hem de ülkemizin bize verdiği bir misyon var. Bu misyonu layıkıyla yerine getirmek, hepimizin boyunun borcudur” ifadelerini kullandı.
Sorgun; “Hedefimiz 31 ilçeyi de kazanmak”
Teşkilat çalışmalarında ilçe ve belde teşkilatlarının çabasını öven AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, teşkilatlarına bir de uyarı yaptı; “Bugüne kadar gösterdiğiniz gayretten dolayı hepinizi kutluyorum. Ancak rehavete kapılmadan ve ara vermeden çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Çünkü bildiğiniz gibi Büyükşehir Belediyeleri Yasası TBMM tarafından kabul edildi. Dolayısıyla bizler Konya olarak farkımızı göstermeli ve yeni döneme en hazır il olduğumuzu bir kez daha göstermeliyiz. Bizler de inşallah Başbakanımızın her fırsatta İl Teşkilatımıza koyduğu; “31 ilçeyi de kazanın” hedefi doğrultusunda çalışacağız ve inşallah o hayali gerçekleştireceğiz.”

Yorumlar