Yoğun Tempo İle Yola Devam




      Kanalizasyon çalışmaları nedeni ile bozulan tüm yollarımızın asfalt ve parke taşı döşeme işleri mahalle, cadde, sokak demeden devam ediyor. Anayolların ardından ara sokaklara kadar inen yol çalışmalarında sıra geçtiğimiz hafta Cumhuriyet mahallesinin asfaltlanması ile devam etti.
   Belediye Başkanı Mustafa Uyar; Bozkır Belediyesinin öncülüğünde, Seydişehir Belediyesinin sıcak asfalt makineleri geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Mahallesinde bulunan toplam 3 kilometrelik cadde ve sokakları satı (soğuk) asfalt ile komple asfaltladı. Cumhuriyet mahallesinin asfalt çalışmaları bittikten sonra belediye ekipleri, Bozkır Belediye Binası önünden çarşı merkezine kadar olan yolu parke taşı ile döşenmeye başladığını dile getiren Uyar,  Bu çalışma sonrası ilçe merkezinde bulunan Çökelez Caddesi ve Mezbahane yoluna başlanacağı bilgisini verdi.  Geriye kalan ara sokaklar ise bu yolların bitiminden hemen sonra başlanacağı ve vatandaşın kış aylarında madur edilmeyeceği söyledi.
Diğer yandan da Kanalizasyon çalışmaları hakkında da bilgi veren Uyar, Şu anda ihaleyi alan firma ikisi Bozkır çevre yolunda ve birisi Sorkun kasabasında olmak üzere toplam üç ayrı ekiple çalışmalara yoğun bir tempo ile devam ettiğini bildirdi. Yapılan bu çalışmanın Bozkır’ın 100 yıllık ihtiyacına cevap vereceğini söyledi.  





Yorumlar