Teşekkürler Serdar KALAYCI


İlçemiz okullarından İmam Hatip Lisesinin çevre düzenlemesi Konya Meram Belediyesi tarafından yaptırılıyor.
İmam Hatip Lisesinin okul bahçesine parke taşı döşeniyor. Geçen hafta döşenmeye başlayan parke döşeme işinin bir hafta içinde bitmesi bekleniyor. Parke taşının döşeme işinin bitmesinden sonra İmam Hatip Lisesine 3 adet kamelyanında masrafları Meram Belediyesi tarafından karşılanmak üzere kurulacağı 30 Haziran 2011 Tarihine kadar müdür vekilliği görevinde bulunan şuandaki müdür başyardımcısı Halil Öksüzoğlu tarafından dile getirildi.
          Müdür Başyardımcısı Halil Öksüzoğlu göreve ilk başladığı günden bugüne en büyük arzusunun okulun çevre düzenlemesinin yapılması olduğunu söyleyerek, bununla ilgili bazı yerlerle iletişime geçtiğini en sonunda okulumuz meslek dersleri öğretmeni Hüseyin Alagöz’ünde katkılarıyla aslen Bozkırlı olan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’yla görüştüklerini, Serdar Kalaycı’nında; ‘’ Bozkır bizim evimiz, İmam Hatip bizim geleceğimiz diyerek İmam Hatip Lisesi için her türlü imkanları sağlayacaklarını, artık İmam hatip liselerinin cazibe merkezi haline gelmesi gerektiğini söyleyerek’’bizlere  her türlü katkıyı sağlayacağını belirtmiştir.
Eski Okul Müdür Vekili Halil Öksüzoğlu okulumuza parke taşı dışında 3 adet kamelyanın ve 20 adet öğrencilerin oturması için Bankında Meram Belediyesi tarafından verildiğini söylemiştir.
      
Ayrıca 30 Haziran 2011 Tarihinde göreve başlayan yeni okul müdürü Adem Doğan İse tekrar eski yuvasına dönmesinin sevincini yaşadığını gazetemiz muhabirlerine dile getirerek, eki müdür vekili Halil Öksüzoğlu’nun okula bir yıl öncesi gelmesine rağmen çok büyük işler yaptığını okulda bir aile ortamı oluşturduğunu öğrencilere imam hatip ruhunu verdiğini görünce çok sevinip duygulandığını anlatmıştır.
         Okul Müdürü Adem Doğan ise; ‘’çevre düzenlemesine çok büyük katkı veren başta Konya Meram Belediye başkanı Serdar Kalaycı’ya, müdür başyardımcısı Halil Öksüzoğlu’na meslek dersleri öğretmeni ve şuanda Çumrada müdür yardımcılığı görevine atanan Hüseyin Alagöz hocama çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorumlar