Necmettin Erbakan’a Mevlit Okutuldu

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Saadet Partisi Genel Başkanı rahmetli Necmettin ERBAKAN hoca için Bozkır Saadet Partisi ilçe binasında eski milletvekillerinden ilçemizin İmam Hatip lisesinde öğretmen olarak görev yapmış Zülfikar GAZİ ve beraberindekiler katıldı.

Bozkır Saadet Partisi ilçe başkanlık binasında rahmetli Necmettin ERBAKAN için okunan hatmi şerif sonrası ilçe binasındakilerle sohbet eden, Zülfikar GAZİ konuşmasında; “ Ben Refah partisi eski milletvekiliyim. Rahmetli hocamızı 1975 yılında tanıdım, Taşkent ve Bozkır’da İmam Hatip liselerinde görev yaptım, görevim sonrasında Milli Selamet Partisi Gençlik kolları başkanı olarak davamızda görev aldım. Refah Partisi döneminde 8 yıl İl başkanlığı ve 1 dönem milletvekilliğinde bulundum diyen GAZİ, Rahmetli hocamızın cenazesinde her kesimden insanların bulunduğunu ve o insanların “biz hocayı böyle bilmiyorduk” şeklinde konuştuklarını, kendilerine bizler, rahmetli hocamızın diğer yönlerini her zaman her yerde anlattıklarını ama maalesef iyi insanların öldükten sonra kıymet biliniyor” dedi. Diğer yandan bütün tv kanallarının hocamızın vefatı sonunda çok az yönünü anlattıklarını belirtti.
Rahmetli hocamız bir dünya lideriydi diyen GAZİ şöyle devam etti; Hocamız 1969 yılında bu mücadeleye Konya’dan başladı, sebebi ise büyüklerin hocamıza bu mücadeleye ancak Konya’dan başlayabilirsin çünkü mücadelen Allah yolunda bir mücadele. Konya 3 ilahi şehir’den birisidir. Bunlar Medine, Şam ve Konya’dır. Ancak bu mücadele Konya’dan başlanır şeklinde konuşmuşlar ve böylece bu yola hocamızda Konya’dan başlamış ve Konya hocamızı bağrına basmıştır. Bu hususta peygamber efendimizin de hadisleri bulunuyor şeklinde konuştu.

Gazi konuşmasının sonunda ise, yürütmüş oldukları bu hareketin İslami bir hareket olduğunu, atalarımızın torunları olarak atalarımızın şan ve şerefini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirtti. Konuşma sonunda ilçe binasında bulunanlar ile vedalaşarak ilçemizden ayrıldı.

Yorumlar