Ekrem YILDIZ kazandı.


Geçtiğimiz hafta yapılan Bozkır Ziraat Odası seçimini Ekrem YILDIZ kazandı.
Seçimde Ekrem YILDIZ, Mehmet GÜLER, İrfan BAŞ ve Musa YILDIZ olmak üzere dört aday yarıştı. Toplam 64 delegenin kullandığı oylardan 3 geçersiz ve 1 oy kullanmayan oldu. Adayların oy durumu ise Ekrem YILDIZ 23, Mehmet GÜLER; 11, İrfan BAŞ; 11 ve Musa YILDIZ; 15 oy aldı. 
Bozkır Ziraat Odası Başkanlığının Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde; “Asil Üyeler; Ekrem Yıldız, Muhsin Güleç, Ahmet Şentürk, İsmail Şahin, Kazım Selvi, Mustafa Pektaş ve Mehmet Başer. Yedek Üyeliklere ise; İbrahim Sarı, Zekeriya Aktaş, Mümin Arıkan, Ramazan İldeniz, Ömer Çelik, Mehmet Ali Taş ile Ali Çiçek’ten oluştu..



Yapılan seçimlerde Bozkır Ziraat Odası seçimlerini kazanan Ekrem Yıldız Gazetemize gelerek açıklamada bulundu.

Yıldız konuşmasında; Seçimde bulunan Bozkır ve Sarıoğlan belediye başkanlarına, köy ve mahalle muhtarlarımıza, odamızın çok değerli delegelerine, bana vermiş oldukları görevden dolayı, seçimin sıcak ve samimi bir ortamda geçmesini sağlayan seçim müdürü ve personeline, emniyet güçlerimize, Bozkır ziraat odası başkan ve personeline, basın mensuplarına ve tüm misafirlerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Seçime gelemeyen çiçek gönderen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı S. Şemsi BAYRAKTAR’a ve Konya Merkez Meram Ziraat Odası Başkanlığına ve telefonla arayarak bizleri kutlayan Hadim Ziraat Odası Başkanı Murat YAMAN’a sonsuz teşekkür ederiz.

Yıldız son olarak şunları söyledi; “Bundan sonra kendimizi köylümüzün istekleri doğrultusunda Bozkır Ziraat Odası Başkanı olarak en iyi şekilde temsil edeceğiz.” Dedi.

Yorumlar